Design Ron van Empel_Handtuft viscose met wol
Handtuft linnen
Handtuft viscose
Handtuft spirit Heleri

Handtuft karpetten

 

 

Spirit, Hardtwist, Vision, Spring, Viscose en Linnen

 

PT Contract Carpets heeft onder de naam Wandra een eigen uitgebreide collectie handtuft karpetten, die in Europa worden vervaardigd. Dit zijn bijzondere handgetufte vloerkleden!

 

De fabrikant waarmee Anneke al sinds 2000 zaken doet, werkt alleen met natuurlijke materialen: eerste kwaliteit New Zealand wol, linnen en viscose.

De lijnen met de creatieve designers en de productie zijn kort. De levering is snel; na goedkeuring van de staal slechts vier tot zes weken, afhankelijk van de complexiteit van het design.

 

Vuilwerendeafwerking op bais van nanotechnologie is mogelijk en alle karpetten hebbben Brand Classificatie Cfl-S . Veiligheid van zowel de gebruikers als de omgeving staan hoog in het vaandel bij deze fabrikant. En absoluut geen kinderarbeid!

Dit alles maakt de Wandra Handtuft collectie tot een absolute topcollectie op dit gebied. Het handgetufte tapijt is geschikt voor projecten en voor particulier gebruik: als karpet (vloerkleed), kamerbreed tapijt, logotapijt en wandtapijt. U heeft keuze uit de kwaliteiten Spirit, Hardtwist, Vision, Spring, Viscose en Linnen.

Handtuft Spirit